Foto & Street View

Fotografering ingår alltid om man behöver det i Hemsida på en dag, men jag utför också rena fotouppdrag med bra villkor. Utöver traditionell fotografering är jag ”Street View Trusted”, vilket innebär att jag kan publicera rundturer direkt på Google maps Street View.

Att fotografera har så länge jag kan minnas varit en passion för mig och ända sedan jag fotograferade för första gången med en systemkamera på min pappas bröllop har det varit en dröm att fotografera professionellt.

När jag fotograferar som en del av Hemsida på en dag är det mest produkt- och porträttfotografering som jag utför. Det är det även när andra hör av sig och bara vill ha fotografering. Men jag utför även eventfotografering eller bevakar event åt företags sociala medier.

Google maps business view ingår numera i varumärket Street View. Tack vare att jag är Street View Trusted kan jag publicera din virtuella rundtur direkt på Google maps.

Google maps business view ingår numera i varumärket Street View. Tack vare att jag är Street View Trusted kan jag publicera din virtuella rundtur direkt på Google maps.

Street View Trusted

Det är otroligt lätt att skaffa en virtuell digital rundtur åt företaget, med Street View Trusted (förut Google Maps Business View) får du många unika fördelar som du inte hittar med andra rundturer. Att göra en Street View av ditt företag innebär i korthet en rundtur av din verksamhet, med samma teknik och på samma plattform som Google själva. Det är bara bilderna som blir lite snyggare på din rundtur.

Inspireras gärna av tidigare Street View jag gjort

Butik

Heartstore Of Sweden AB
Kawaii.se
Pysselbutikensson
Nostalgeek
Bad & Värme Wallgrens Rör
Olivolja Etc
Liten Karin HB
Regnbågens Böcker & Smycken

Klädaffär

Charlston
Esprit Lidköping
Assbecks Lidköping
La Rami
Modehuset Max Mode (gamla)
Assbecks Dam & Herr
El Bastardo
Klostergatans skor

Restaurang

Sjöbaren
Strand matsalar
SeniorCenter
RYMD & Skybar

Hantverk

Kinnevikens Segelmakeri AB
Lena och Fredrik silver- och guldsmide (gamla)
Handens Hus

Äldreboende

Äldreboende Tolsjöhemmet
Bäckliden äldreboende
Äldreboende Bräddegården
Äldreboende Majgården

Frisörsalong

Studio Sweet AB
Kopparsalongen
Salong Vivåga

Skola

IHM Business School Göteborg
De la Gardiegymnasiet
Campus Lidköping

Café

Café Husaren
Smakfyllt Bröd & Butik

Optiker

Fihnoptik AB
Götene Optikv

Heminredning

Rum för inspiration
Design & Sömnad i Skara

Kyrka

Skara domkyrka
Varnhems klosterkyrka

Offentliga verksamheter

Förvaltningsrätten Göteborg

Arena

Sparbanken Lidköping Arena

Bibliotek

Lidköpings stadsbibliotek & bokbuss

Hotell

Hotell Rådhuset

Gym

Exhale Gym

Galleria

Kopparporten

Ridhus

Lidköpings Ridklubb

Tjänsteföretag

Websolution

Tillverkning

Stellans Korv

En rundtur med Street View publiceras direkt på Google maps och kopplas till dina uppgifter i Googles företagsregister. Det innebär att din rundtur syns med ett enda klick direkt på både Google maps, Google+ lokalt och även direkt från sökmotorn när företagsinformationen visas där.

Visa rundturen på hemsidan

Men du kan också enkelt lägga till din rundtur på din hemsida, länka till den i sociala medier och göra roliga tävlingar eller andra engagerande aktiviteter med din rundtur. Länka gärna till din rundtur i din tryckta marknadsföring med till exempel QR-koder.

Tryggt och lätt

Att skaffa sig en virtuell rundtur är tryggt och enkelt. Du ringer bara mig och bokar en tid och på utsatt datum har du bara sett till att ditt ställe är representabelt så kommer jag sköter allt annat arbete. Du kan jobba på som vanligt medan jag fotograferar om du vill.

Att ligga med på Google med den virtuella rundturen kostar ingenting, och du har inga löpande utgifter. Det enda du betalar är en engångskostnad till mig för att jag utför mitt arbete, sen väljer du själv om du vill göra en ny rundtur i framtiden.

/Johan Lundberg
Fotograf

Telefon: 0705 – 403 558E-post: johan@googlefoto.se